Sofia Vergara'nin minik mayosuyla verdiği pozlar sosyal medyayı ikiye böldü! "Fazla cesur"

Hazel

New member
Sofia Vergara'nin minik mayosuyla verdiği pozlar sosyal medyayı ikiye böldü! "Fazla cesur"
Hollywood’un Latin güzellerinden Sofia Vergara, Instagram hikayelerinde paylaştığı cesur mayolu pozuyla yine adından söz ettirdi.

52 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu, Ibiza tatilinde rengârenk tek parça mayo giyerek poz verdi. Ancak bu sıradan bir mayo değildi -Walmart için tasarladığı kendi koleksiyonuna ait ve yaklaşık 30 dolarlık uygun fiyatlı bir parça. -

Ekran görüntüsü 2025-07-10 134624

Vergara'nın kalçalarını ön plana çıkaran bu fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranları, ünlü oyuncuya “Muhteşem”, “Latin prensesi” gibi övgüler yağdırırken, bazı takipçiler pozun "fazla cesur" olduğunu belirterek eleştirdi.

Ekran görüntüsü 2025-07-10 134719
Modern Family dizisinin yıldızı Sofia Vergara'nın yaşına rağmen minik bikinisi ve mayosuyla verdiği pozlardan sonra güzelliğinin sırları da merak edildi.

Ekran görüntüsü 2025-07-10 134641

Spora bayılmıyorum ama yapıyorum" diyen Sofia Vergara "Mesleğim için ve sağlıklı kalabilmek adına yapıyorum. Ağırlık kaldırmak gerçekten de vücudumda bir değişime yol açtı. Bu egzersiz beni sıkılaştırıyor. Pilates ve spinning yaptım ve başka birçok egzersiz de denedim" demişti.