Polisin üzerine arabasını süren Dilan Çıtak'a bir darbe de babası İbrahim Tatlıses'ten! O sözleri hatırlattı

Hazel

New member
Polisin üzerine arabasını süren Dilan Çıtak'a bir darbe de babası İbrahim Tatlıses'ten! O sözleri hatırlattı
İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak arasındaki gerilim sürerken Çıtak skandallarıyla anılmaya devam ediyor. Her fırsatta Tatlıses soyadını kabul etmediğini dile getiren Dilan Çıtak son olarak Bodrum'da 'dur' ihtarına uymayıp, aracını polisin üzerine sürdü.

Ekran görüntüsü 2025-07-29 073139

Polis, silahını Çıtak'ın aracına doğrultarak inmesi için uyardı. Bir süre sonra kapıyı açan Çıtak, "Ben İbrahim Tatlıses'in kızıyım" diyerek şoke etti.

Zorla araçtan indirilen şarkıcı polis tarafından gözaltına alındı.

AA-20250728-38686108-38686107-SARKICI_DILAN_CITAK_ADLI_KONTROLLE_SERBEST_BIRAKILDI

Dilan Çıtak, 'Görevli memura tehdit ve görevini yaptırmama' suçlarından adliyeye sevk edildi. Çıtak'ın savcılıktaki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip, "Panikledim, stres yaşadım" dedi. Çıtak, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ekran görüntüsü 2025-07-29 073157

İBRAHİM TATLISES AFFETMEDİ​

Çıtak'ın babası ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, basın mensuplarınca görüntülendi. Sanatçı, kızının Bodrum'da karıştığı olay sorulunca ilk defa konuştu.

Muhabirler, usta sanatçıya Dilan Çıtak'ın ''Polis kontrolünde ben İbrahim Tatlıses'in kızıyım'' sözlerini kullandığını hatırlatması üzerine 73 yaşındaki türkücü; Muhabir Online mikrofonuna ''Hani kabul etmiyordu. Ne oldu şimdi. Çok şey var söylenecek de fermuar'' diyerek eliyle konuşmuyorum hareketi yaptı.