'Hav hav' şarkısıyla eleştiri yağmuruna tutulmuştu! Ünlü rapçi Lvbel C5 tutuklandı

Hazel

New member
'Hav hav' şarkısıyla eleştiri yağmuruna tutulmuştu! Ünlü rapçi Lvbel C5 tutuklandı
Lvbel C5 mahlaslı Süleyman Burak Bodur, dün akşam saatlerinde şarkılarında uyuşturucuya özendirme suçu işlediği gerekçesiyle ifadesi alınmak için Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne çağırılmıştı. İfadesi alınan ünlü rapçi, daha sonra Gebze Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi.

TUTUKLANDI​

Mahkemeye çıkarılan Süleyman Burak Bodur tutuklandı. Uyuşturucuya özendirme suçundan dolayı 5 ila 10 yıl arasında yargılanan ünlü rapçi çıkarıldığı duruşma sonrasında Kandıra Cezaevi’ne gönderildi.

EJSA

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ​

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Hakkında yaptığı şarkılarda uyuşturucu madde kullanımını özendirdiğine dair tespitler bulunan ve sosyal medya platformlarında Lvbel C5 lakabı ile bilinen S.B.B. isimli şahıs hakkında hazırlanan tahkikat evrakları neticesinde 05.05.2025 günü sevk edildiği Gebze Adliyesince TCK 190 uyuşturucu madde kullanımını özendirme suçu kapsamında tutuklanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ​

Rap dünyasının son zamanlarda en çok konuşulan isimlerinden biri olan Lvbel C5, yeni şarkısı "Hav Hav Hav" ile sosyal medyada gündem olmuştu. Şarkı bazı ünlü isimlerin eleştiri odağı haline gelmiş ve sosyal medyada da tepki çekmişti.

Rapçi ise tepkiler sonrasında ''Devam, süper gidiyor. Yorumları gördüğünüz gibi zaten. Çok mutluyum ben. Kötü yorumları görmezden geliyor gözlerim artık alışmış. Onlara hiç bakmıyorum bile. İyi yorumlar için de teşekkür ediyorum herkese" demişti.