Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi, beraberinde sağlık risklerini de getirebiliyor. Uzmanlar, özellikle pişirme ve saklama yöntemlerine dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor. Uzman Diyetisyen Serim Tuna Koç, etin buharda pişirilmesinin hem lezzetli hem de sağlıklı bir tercih olduğunu belirterek, bu yöntemin özellikle çocuklar ve yaşlılar için ideal olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde...
Bayram sofralarında gizli tehlike! Kurban Bayramı eti nasıl pişirilmelidir? Kurban eti ne kadar dinlendirilmelidir? "Kanserojen riskten kaçının"
Bayram sofralarında gizli tehlike! Kurban Bayramı eti nasıl pişirilmelidir? Kurban eti ne kadar dinlendirilmelidir? "Kanserojen riskten kaçının"