Kurban Bayramı yaklaşırken, uzmanlar kırmızı etin sağlıklı ve güvenli tüketilmesi konusunda uyarıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayşegül Akkaya Erden, iyi pişirilmeyen etlerin ciddi mide ve bağırsak rahatsızlıklarına yol açabileceğine dikkat çekti. Etin doğru saklama ve pişirme koşullarıyla hazırlanması gerektiğini vurgulayan Erden, özellikle çocuklarda bağırsak kurtları gibi sağlık sorunlarına karşı uyarıda bulundu. Çarpıcı açıklamalar haberimizde...
Bayram eti tehlike olmasın! İyi pişirilmeyen et, ciddi mide ve bağırsak sorunu oluşturur! Parça etler derin dondurucuda ne kadar süre durmalıdır?
Bayram eti tehlike olmasın! İyi pişirilmeyen et, ciddi mide ve bağırsak sorunu oluşturur! Parça etler derin dondurucuda ne kadar süre durmalıdır?