Aydilge davasında karar çıktı! 25 bin lira bağış karşılığında...

Hazel

New member
Aydilge davasında karar çıktı! 25 bin lira bağış karşılığında...
Şarkıcı Aydilge, 12 Ekim 2024'te sosyal medya hesabı üzerinden hakkında hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle Zeynep T. hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatların sunduğu dilekçede, "Seni dinleyen 3 kişi falan var. Bot bastığını anlamadık sanma. O kadar duyarlı olduğunuz, kafa yorduğunuz falan da yok" ifadelerini kullandığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Zeynep T., "Söz konusu paylaşımı müştekiye atmadım, onu etiketlemedim veya bir paylaşımına cevap vermedim. Söz konusu paylaşımı bambaşka konuya hitaben, kimseyi hedef almadan kendi kendime yazdım" dediği kaydedildi.

AYDİLGE

25 BİN LİRA BAĞIŞ YAPMA ŞARTIYLA UZLAŞTILAR​

Dosya uzlaştırma bürosuna gönderilirken, taraflar arasında yapılan görüşmeler sonucunda uzlaşma sağlandı. Taraflar şüpheli Zeynep T.'nin Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği'ne 25 bin lira bağış yapması şartıyla anlaşmaya vardı. Savcılık, uzlaşma nedeniyle kamu adına kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

(DHA)